Ποιοι Είμαστε

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μιγγιάνη - Πρεβύζη
Από την ίδρυση μας το 1979 τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μιγγιάνη-Πρεβύζη στοχεύουν στην ποιοτική και ουσιαστική εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Η πολυετής μας πείρα συνδυάζει αρμονικά τη δοκιμασμένη μεθοδολογία και τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα που μοναδικό τους στόχο έχουν την σωστή προετοιμασία όλων των μαθητών για την απόκτηση του επιθυμητού πτυχίου, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην μελλοντική αγορά εργασίας. Υπηρετούμε πάνω από 40 χρόνια την ξενόγλωσση εκπαίδευση της Αγγλικής Γλώσσας στη πόλη των Σερρών με 2 ιδιόκτητα Κ.Ξ.Γ. που απαρτίζονται από έμπειρους και σωστά καταρτισμένους καθηγητές.

Υπεύθυνοι σπουδών: Μάγδα Πρεβύζη – Χρήστος Πρεβύζης

Πρόγραμμα Σπουδών

Στόχος μας είναι η σωστή εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας μέσω της κατάλληλης προσέγγισης μαθητή – εκπαιδευτικού ανάλογα με το επίπεδο του σπουδαστή και της ηλικιακής του ομάδας. Η αφοσίωση μας στη διδασκαλία, η προσαρμογή των μεθόδων μας στις ραγδαίες εξελίξεις και απαιτήσεις της εποχής μας εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία στην απόκτηση πιστοποιητικών όλων των επιπέδων , όμως πρωτίστως στην ουσιαστική γνώση της ξένης γλώσσας!

Online Εγγραφές

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την εγγραφή σας στα φροντιστήρια Μιγγιάνη Πρεβύζη μέσω της φόρμας εγγραφής.

Online Ενημέρωση

Οι γονείς και οι μαθητές μπορούν να ενημερώνονται και να αλληλεπιδρούν Online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 4Schools που προσφέρουν τα φροντιστήρια Μιγγιάνη - Πρεβύζη.

Συνδεθείτε στην πλατφόρμα 4Schools

ΈτηΕμπειρίας
100% 100% Αφοσιωμένοι στους Σπουδαστές